Terug

Drum- en percussielessen

Drumles

Voor veel mensen is het een droom om ooit te kunnen spelen achter een stoer drumstel. Voor anderen is het spelen op een drumstel een uitlaatklep om een dag hard werken of studeren van je af te slaan. Weer anderen zoeken naar een manier om de creatieve geest op de loop te laten.
Ook zou het een uitdaging kunnen zijn om met een eigen band optredens te kunnen verzorgen.Kortom, iedereen heeft zijn eigen beweegreden om te gaan drummen. En juist daarom ben je bij Rolling Sticks aan het juiste adres voor drumlessen. Hier worden de lessen afgestemd op jouw persoonlijke behoefte.
Er wordt tijdens een uitgebreide beginles bepaald wat je precies wil bereiken en wanneer jij succesvol bent op het drumstel.
Op basis daarvan volgt er een persoonlijk programma, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. Kwaliteit betekent voor Rolling Sticks dat je vorderingen worden bijgehouden en dat je daar een rapport van krijgt, dat je altijd drumt in een prettige sfeer met altijd tijd voor een praatje en een grap. En, je drumt met prachtige materialen. Ouders worden bij Rolling Sticks in de watten gelegd. Ze kunnen rustig een bakkie thee drinken en een krantje lezen tijdens de lessen.

Percussieles

Percussie is een ritmische manier om je eens lekker muziekaal uit te leven. In tegenstelling tot het bespelen van een drumstel ligt de nadruk hier meer op het gebruik van je handen en het gebruik van traditionele trommels of andere percussiemiddelen. Het gaat er natuurlijk om wat jij als leerling wilt bereiken. Neem gerust vrijblijvend contact op om jouw mogelijkheden te bepalen.

Gratis proefles

Lijkt het jou wat om te drummen of percussie te spelen?
Vul dan hier je gegevens in en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen voor een gratis proefles