Ontzettend bedankt voor jullie fantastische inzet!

Patrick Wick3

 

 

Beste talenten van Drumschool Rolling Sticks, 

 

Wat een feest was het zaterdag 19 september in het centrum van Gouda en wat hebben jullie daar een gigantische bijdrage aan geleverd. Jullie drumwerk was van ver te horen en het winkelend publiek genoot er zichtbaar van. Zelfs het sportjournaal van de NOS hebben jullie weten te bereiken. Gouda mag trots op deze toppers zijn! 

 

En trots mogen jullie zeker zijn want door jullie inzet is een enorm geldbedrag bij elkaar gebracht. Ook jullie mooie drumoptreden op de dag zelf is door het publiek in waardering uitgesproken in de vorm van een rijkelijk gevulde donatiepot. 

 

Alles bij elkaar heeft dit een totaalbedrag opgebracht van € 3006,05 !! 

 

Dit geldbedrag zal na de Roparun van 2016 met de totale opbrengst van ons team overgemaakt worden aan de Stichting Roparun, een stichting die zich inzet voor de zorg aan mensen met kanker onder het motto; “Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”. 

 

Wil je meer informatie over de Roparun of wil je weten welke doelen door de Stichting Roparun ondersteund worden, kijk dan op 

 

Team 293-Steamwork gaat zich de komende maanden weer verder inzetten om evenementen te organiseren voor dit goede doel met uiteindelijk de Roparun zelf ter afsluiting voor ons team. Komend jaar extra bijzonder omdat het de 25e editie is van de Roparun en voor ons team het 5e jaar van deelname. Jullie zijn van harte welkom om onze agenda met evenementen te volgen en uiteraard zijn jullie van harte uitgenodigd om ons aan te moedigen tijdens de Roparun van 14 tot en met 16 mei 2016. Je kunt ons volgen op facebook.

 

Drumschool Rolling Sticks  DG Sound www.dgsound.nl en Fotografie Melanie willen wij in het bijzonder bedanken voor hun belangeloze bijdrage aan dit evenement. Zonder jullie hulp had dit evenement sowieso geen bestaansrecht gehad. 

 

Tot slot diep respect voor Bowen en Robin die hun eigen bijzondere motivatie hadden om deel te nemen aan dit evenement. Hopelijk heeft dit evenement met deze fantastische opbrengst bij kunnen dragen aan een stukje verwerking van jullie verdriet. 

 

Namens Team 293 Steamwork nogmaals ontzettend bedankt voor jullie fantastische inzet! 

 

Serge van Vugt

 

http://www.team293-steamwork.nl/index.php/steun-ons/drummarathon